Etusivu Menut Yhteystiedot Tarjouspyynnöt Viimeaikaista Yhteistyössä Galleria English

Yhteistyössä

Pohto

POHTO on suomalainen koulutus, valmennus- ja konsultointiyritys. Sieltä löytyy monipuolisesti palveluita kuten: koulutuksia, ravintola- ja kokoustiloja, majoitusta, saleja ja muuta.


Lipottaret

Lipottaret on 2014 perustettu naisten pesäpalloon erikoistunut seura. Superpesiksen kummipelaajamme on kovan mutta monipuolisen lyöntirepertuaarin omaava Juulia Salonen. Lipottarilla on nuorekkaan edustusjoukkueen lisäksi pelilisenssi muillakin sarjatasoilla ja ikäluokissa. Hienoa peliä Lipottarilta tänä(kin) kesänä.


Ilo Oulu

Ilo Oulu -mukavuusalueelta löydät kokous- ja juhlatiloja, majoitusta, saunatilat, ruokaa ja juomaa ja ohjelmapalveluita. Kesällä Ilo Oulu järjestää tansseja ja konsertteja isossa tapahtumateltassa. Ilo Oulu tarjoaa huoneita, markkinoinnin koulutusta ja turvehoitoja ja -saunoja kaikki edulliseen hintaan.


FinnAction

Finnaction Oy on oululainen työhyvinvointiin ja matkailuun erikoistunut monitoimitalo, jonka toimintaa määrittelee ennen kaikkea joustavuus. Laajasta valikoimasta löytyvät luonto- ja eräaktiviteetit kuten melonta ja kalastus, liikunta- ja valmennuspalvelut yksilöstä kokonaiseen henkilöstöön sekä työhyvinvointipalvelut joko kertaratkaisuna tai jatkuvalla sopimuksella kiinteään kuukausihintaan. Finnaction tarjoaa myös tilaratkaisut niin kokous kuin majoitustarpeisiin. Mikä parasta, kaikki palvelut ovat räätälöitävissä ja yhdisteltävissä toisiinsa!




HealthEx

HealthEx terveysliikuntapiste on tehokas ja nykyaikainen terveyspalveluita tuottava yritys. Konseptiin kuuluu kuntopyöräilyä, lihasharjoittelua ja venyttelyä. Ja sen päälle vielä hierova tuoli ja sauna omien makujen mukaan.



Café LillaRoosa

Cafe LillaRoosa on Tuirassa sijaitseva kahvila jonka omistaa Jaana Timonen. Kahvilan maukkaat leivokset leivotaan itse alusta asti! Valikoima vaihtelee usein, sillä uusia ideoita syntyy jatkuvasti.




Konditoria Kreema

Kreeman leipomo-konditoriassa valmistuvat niin klassiset leivonnaiset kuin yksilölliset tarjottavat. Tuotteita voi nauttia kahvilassa paikan päällä tai voit ottaa niitä mukaasi.