Etusivu Menut Yhteystiedot Tarjouspyynnöt Viimeaikaista Yhteistyössä Galleria English

Yhteistyössä

Peuhun kartano

Peuhun tunnelmallinen kartanoalue sijaitsee perämeren rannalla Oulunsalossa. Peuhun kartanon päärakennuksessa on hyvät ja monipuoliset tilat noin 200 vieraalle. Peuhu tarjoaa asiakkaille toimivat ja monipuoliset puitteet järjestää erilaisia tilaisuuksia.

Pohto

POHTO on suomalainen koulutus, valmennus- ja konsultointiyritys. Pohtolta löydät monipuolisesti palveluita kuten koulutuksia, ravintola- ja kokoustiloja, majoitusta, saleja ja muuta.


Kaakkurin asukastupa

Kaakkurin suuralueen asukasyhdistys ylläpitää asukastupaa. Asukastupa on kaikkien alueen ja myös vierailevien yhteinen olohuone, jossa voi keskustella asioista, muistella menneitä, vaihtaa ajatuksia osallistuvine kanssa. Asukastupa tarjoaa alueen asukkaille erilaista harrastetoimintaa, järjestää retkiä ja ajaa alueen yhteisiä asioita ja aloitteita kaupungin päättäviin elimiin.


SPR Ouluntulli

SPR:n Ouluntullin osasto on perustettu toukokuussa 2010 ja sen toiminta ja jäsenmäärä kasvavat kovaa vauhtia. Vapaaehtoiselle auttamistyölle on selvä tilaus ja osasto tarjoaa siihen erinomaiset mahdollisuudet mukavahenkisessä seurassa.


OAMK

Haluatko suorittaa ammattikorkeakoulu- tai ylemmän AMK-tutkinnon, avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, ammatillisen opettajan pedagogisen pätevyyden tai hankkia täydennyskoulutusta? Olipa suunnitelmasi mikä tahansa, Oulun ammattikorkeakoulusta löydät itsellesi sopivan koulutuksen.

Backwood Action

Backwood Action on ohjelmapalveluyritys joka tarjoaa asiakkaille elämyksiä luonnossa liikkuen. Arjen keskellä on mukava rentoutua luonnossa. Oli mielessäsi sitten parin tunnin tai useamman vuorokauden kestävä opastettu ohjelma, Backwood Action tekee siitä elämyksellistä!

Ilo Oulu

Ilo Oulu -mukavuusalueelta löydät kokous- ja juhlatiloja, majoitusta, saunatilat, ruokaa ja juomaa sekä ohjelmapalveluita. Kesällä Ilo Oulu järjestää tansseja ja konsertteja isossa tapahtumateltassa. Ilo Oulu tarjoaa huoneita, markkinoinnin koulutusta ja turvehoitoja ja -saunoja kaikki edulliseen hintaan.


FinnAction

Finnaction Oy on oululainen työhyvinvointiin ja matkailuun erikoistunut monitoimitalo, jonka toimintaa määrittelee ennen kaikkea joustavuus. Laajasta valikoimasta löytyvät luonto- ja eräaktiviteetit kuten melonta ja kalastus sekä liikunta- ja valmennuspalvelut yksilöstä kokonaiseen henkilöstöön sekä työhyvinvointipalvelut joko kertaratkaisuna tai jatkuvalla sopimuksella kiinteään kuukausihintaan. Finnaction tarjoaa myös tilaratkaisut niin kokous kuin majoitustarpeisiin. Mikä parasta, kaikki palvelut ovat räätälöitävissä ja yhdisteltävissä toisiinsa!
HealthEx

HealthEx terveysliikuntapiste on tehokas ja nykyaikainen terveyspalveluita tuottava yritys. Konseptiin kuuluu kuntopyöräilyä, lihasharjoittelua ja venyttelyä. Ja sen päälle vielä hierova tuoli ja sauna omien makujen mukaan.Café LillaRoosa

Cafe LillaRoosa on Tuirassa sijaitseva kahvila jonka omistaa Jaana Timonen. Kahvilan maukkaat leivokset leivotaan itse alusta asti! Valikoima vaihtelee usein, sillä uusia ideoita syntyy jatkuvasti.
Konditoria Kreema

Kreeman leipomo-konditoriassa valmistuvat niin klassiset leivonnaiset kuin yksilölliset tarjottavat. Tuotteita voi nauttia kahvilassa paikan päällä tai voit ottaa niitä mukaasi.